Gevestigd in Groningen op het industrieterrein 'Euvelgunne' vanaf deze locatie leveren wij wereldwijd windschermen.

Sinds 2006 is windschermenvoorscooters.nl een betrouwbare leverancier voor scooter windschermen voor zowel zakelijke- als consumentenmarkt. 

windschermenvoorscooters.nl, Windschermen specialist online èn offline.

Windschermenvoorscooters.nl beschikt over een groot assortiment windschermen van bekende merken als Biondi, F.Fabri, Faco, Givi en meer. Door een zelf ontwikkeld geautomatiseerd systeem zorgt windschermenvoorscooters.nl voor snelle levering wereldwijd!

Welke windschermen je ook nodig hebt wij hebben het vrijwel zeker! Je kan je windscherm kopen via onze webwinkel en laten bezorgen op elk aderes in Nederland.
Wij leveren schermen voor je scooter uit eigen voorraad of uit voorraad van een van onze leveranciers waardoor een snelle levertijd gewaarborgd is in vrijwel alle gevallen. Het kan voorkomen dat het iets langer duurt maar dan houden we je op de hoogte en bieden we een alternatief indien mogelijk.

Bedrijfsgegevens :

Telefoonnummer: 085 401 44 67 dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 - 14:00
E-mailadres: Contactformulier
KvK-nummer: 02095235
BTW-identificatienummer: NL001443575B781
Adres: Kieler Bocht 69 1 - 9723 JA Groningen (kantoor, bezoek alleen op afspraak)

 

Woon je in de buurt van Groningen óf wil je simpelweg je windscherm liever afhalen dan is dat mogelijk bij onze winkel in Groningen. Om teleurstelling te voorkomen is het beter van te voren even te bellen of het scherm op voorraad is.

Door samenwerking met montagepartners  is het ook mogelijk je windscherm te laten monteren bij een montagepunt bij jou in de buurt. 

Het team van windschermenvoorscooters.nl staat dagelijks voor je klaar!

 

Voor iedereen,  Bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel en veel shop plezier.

windschermenvoorscooters.nl