Jazz

1 Item(s)

Windscherm BTC Jazz scooter kopen?

Hier vind je alle windschermen voor de BTC Jazz scooter. Omdat de Jazz nog relatief nieuw is, is het aanbod van windschermen nog niet zo groot. We hebben slechts enkele schermen op dit moment. We verwachen dat er binnenkort meer keuze is voor de BTC Jazz. We hebben momenteel een windscherm van Isotta wat een A-kwaliteit scherm vertegenwoordigd en welke inclusief de beugels voor het monteren wordt geleverd. Daarnaast hebben we een goedkoop alternatief welke ook compleet geleverd wordt. --- below ---

Informatie over de BTC Jazz scooter

De BTC Jazz is compact, trendy en opvallend!  De compacte afmetingen van de Jazz zorgt ervoor dat de scooter voor iedereen geschikt is, het gewicht is ook lager dan andere 4-takt scooter. De BTX Jazz heeft  trendy ronde vormen en is voorzien van LED verlichting.De 'Jazz' is voorzien van moderne technieken en heeft een 4-takt motor. Het is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen. De BTC Jazz is verkrijgbaar in een 25 km/u snorfiets uitvoering en een 45 km/u bromfiets uitvoering. Leverbaar in verschillende kleuren en zowel in glans als mat tinten. De Jazz is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter en er zin momenteel al vele accessoires leverbaar voor deze BTC retroscooter.
 

  • Windscherm BTC Jazz - Isotta
    Isotta windscherm voor alle uitoeringen van de BTC Jazz scooter. Hoog model scherm ca 67cm. geleverd met beugels en handleiding.
    € 117,95