Primavera

8 Item(s)

Via onze webshop koop je goedkoop en online een windscherm voor de Primavera. Een windscherm biedt tijdens het rijden goede bescherming tegen regen vuil en wind. Een windscherm op een Vespa Primavera ziet er leuk uit en je hebt geen last van vervelende insecten, wind en nauwelijks van regen.Bij kouder weer zorgt het windscherm voor de Vespa Primavera voor minder last van koude rijwind. Tegenwoordig zijn de meeste Vespa Primavera scooters al voorzien van een windscherm!

--- below ---

Windscherm Vespa Primavera kopen

Doe bij windschermenvoorscooters.nl Wij hebben alle windschermen, op deze pagina vind je alles voor de Vespa Primavera. Heb je een andere Vespa scooter, klik dan hier.


Verschillende soorten windschermen voor Primavera

Wij hebben verschillende soorten windschermen voor de Vespa Primavera. Zo hebben we een origineel windscherm van Vespa zelf met natuurlijk een zeer goede kwaliteit en de juiste passing. Bij alle originele schermen zit een duidelijke handleiding en zijn de montage onderdelen bijgeleverd. Wij hebben ook windschermen van F. Fabbri en Faco welke van goede kwaliteit zijn maar iets goedkoper dan de originele Vespa/Piaggio schermen. We hebben ook nog goedkopere alternatieven van andere merken waarvan de prijs-kwaliteit verhouding prima is. Naast de verschillende merken hebben we ook verschillende uitvoeringen van hoogtes, zoals een hoog windscherm voor Primavera, een middel hoog windscherm en een laag windscherm voor Vespa Primavera. Ook zijn er verschillende soorten 'glas' zoals gewoon transparant maar ook hebben we smoke windschermen. Zie hieronder ons complete aanbod.

Windscherm Vespa Primavera monteren

Bij elk windscherm voor de Primavera zit een bevestigingsset en handleiding om zelf het scherm te kunnen monteren. Mocht je al een bevestigingsset hebben, omdat bijvoorbeeld het scherm gescheurd of gekrast is, kun je ook kiezen voor een los windscherm zonder montageset. Montage van een hoog windscherm  op de Vespa Primavera is zelf te doen maar het vraagt wel even aandacht. Naast uitgebreide informatie over het monteren van een windscherm hebben wij ook vele montage hulpmiddelen zoals vet voor in het schroefdraad en gereedschap. Mocht je hulp nodig hebben met montage of heb je andere vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.